School of Hits

School of Hits | DJ / Producer Privéles

Nieuw! Podcast Studio Bussum

We namen al een tijdje podcasts op bij School of Hits en het werd tijd om dat in een professioneler jasje te steken. Voor alle informatie over diensten rondom Podcast opnames kan je voortaan terecht op:

De podcast is als medium niet meer weg te denken uit onze samenleving. Net zoals het medium radio de tand des tijds heeft doorstaan zal de podcast ook nog lang meegaan. Tegenwoordig is een podcast opnemen namelijk even belangrijk geworden als het hebben van een blog of vlog. Het is dé manier om je boodschap op een flexibele doch persoonlijke manier te delen. Je publiek kan inschakelen wanneer het wil en hoort jouw boodschap alsof je naast elkaar staat. Mits goed opgenomen natuurlijk. Bovendien kan een podcast luisteren zo’n beetje overal. In de auto, tijdens een wandeling, op weg naar werk, in de trein. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De studio

Onze nieuwe Podcast Corner!

School of Hits is van oorsprong een muziekstudio met alle apparatuur die daarbij hoort. Daarom kunnen wij gemakkelijk onze zangmicrofoons inzetten voor de podcast en een zeer hoge kwaliteit garanderen. Onze audio-engineer Joost heeft veel ervaring met het opnemen van stemmen voor radio en televisie, zowel voor reclames als voor uitzendingen. Alle opnames worden gemixt afgeleverd (dynamiek, klankkleur). De nabewerking op inhoud is optioneel en kan vaak ook door de klant zelf worden gedaan.

Podcast opname aan tafel.

En wat kost dat?

Een podcast opnemen kan bij School of Hits vanaf € 100,- per uur ex. BTW met een minimum van twee uur. Daarbij is een technicus inbegrepen. Je krijgt al het opgenomen materiaal direct mee in een format waar je zelf je edit mee kan maken. Wij adviseren klanten om thuis te oefenen met het opnemen zodat de tijd in de studio zo efficiënt mogelijk gebruikt kan worden. De meeste klanten nemen twee keer zo veel op als ze gaan gebruiken. Dus een podcast van een uur kost meestal twee uur om op te nemen. Afhankelijk van het format van de podcast kan je er ook voor kiezen om niet te monteren. Dan duurt de podcast natuurlijk even lang als de opname. Wil je een wekelijkse of maandelijkse podcast opname inplannen? Dan kunnen we natuurlijk een prijsafspraak op maat maken die past bij jouw wensen.

Inhoudelijke ondersteuning

Inhoudelijk zijn de mogelijkheden met betrekking tot de podcast ook eindeloos. Daarom kan het handig zijn om begeleiding te hebben bij het vormgeven van jouw boodschap en podcast. Wil je bijvoorbeeld meerdere afleveringen maken? Wat is de volgorde van onderwerpen. Hoe vertel je een boeiend verhaal? Of nog iets verder, wat is je missie en visie? Om de verhalen zo goed mogelijk vorm te geven werken wij samen met Phyleen Mattaar van VIStrainingen. Zij kan je helpen om je boodschap zo goed mogelijk te over te brengen. Phyleen is ook een ervaren dagvoorzitter en kan de podcast bijvoorbeeld presenteren of jou als gast interviewen. Een live-registratie van een training behoort ook tot de mogelijkheden. Lijkt jou dit interessant? Neem dan vandaag nog contact op!

Nicklee en Phyleen van VIStrainingen
Nicklee en Phyleen van VIStrainingen tijdens de opname van hun eerste podcast.

Apparatuur

Voor het opnemen van de podcast hebben wij drie Rode NT-1a microfoons beschikbaar. Dit zijn zeer warme en heldere condensator zangmicrofoons. Het signaal daarvan gaat via een Soundcraft Mengtafel naar één van onze Mac computers om te worden opgenomen in Logic. Meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op, wij leggen het graag even uit!

Klanten

Om een indruk te krijgen van de kwaliteit die wij leveren onderstaand enkele van onze Podcast klanten.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 School of Hits

Thema door Anders Norén