School of Hits

School of Hits | DJ / Producer Privéles

DJ & Producer Privéles in Bussum

Hoe mix ik twee nummers door elkaar? Welke programma’s moet ik hebben? Hoe maak ik een beat? Hoe neem ik een stem op? Alle aspecten van digitale muziek worden behandeld tijdens de DJ en producer lessen van School of Hits. En de les is voor iedereen op maat, het grote voordeel van één op één begeleiding. Samen zoeken we uit wat jij het liefst wil leren. Dus of je nu graag als DJ muziek wilt draaien op het volgende schoolfeest of je eigen nummers wilt produceren en uitbrengen, bij School of Hits ben je aan het juiste adres!

De computer als instrument

Al sinds de opkomst van de computer werd er muziek mee gemaakt. Daardoor is de computer nu niet meer weg te denken uit muziekproductie. Het is in de loop der tijd een écht instrument geworden. In de huidige generatie staan er muzikanten op die geen viool of gitaar, maar de computer willen leren bespelen. Dit instrument kan namelijk het meeste van allemaal! Daarom is het gek dat je bij de meeste muziekscholen geen les kan krijgen als DJ en muziekproducer. Daar komt nu verandering in. Bij School of Hits geeft Joost Manger Cats, zelf ervaren producer en gediplomeerd audio-engineer, les in het maken van muziek met de computer en andere digitale apparatuur.

Één op één begeleiding!

Muziekproductie is bijzonder ingewikkeld en goede, persoonlijke begeleiding kan net het verschil maken tussen doorgaan en stoppen. Tussen frustratie en plezier. Daarom kan je bij School of Hits ook buiten de lessen terecht met vragen. Op die manier zit je niet te wachten tot de volgende les tot je door kan. Dus voor DJ en Producer les ben je bij School of Hits aan het juiste adres! Al was het alleen al om vertrouwd te raken met de apparatuur voordat je zelf gaat investeren.

Geïnteresseerd ? Bel of WhatsApp naar 06 – 18 34 95 35 of mail naar joost@schoolofhits.nl

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 School of Hits

Thema door Anders Norén