School of Hits

School of Hits | DJ / Producer Privéles

3FM Serious Request Kerstmarkt 21 December

21 December 2022 stonden wij met onze DJ workshops op de kerstmarkt van Serious Request. Het was een lange maar leuke dag waarop we maar liefst € 577,- hebben kunnen ophalen voor het goede doel! Een kleine fotoselectie en het originele bericht hier onder.

(oorspronkelijk bericht)
Kom jij 21 december ook naar de 3FM Kerstmarkt in Amersfoort? De actie staat dit jaar in het teken van Het vergeten kind en vindt plaats in De nieuwe Stad in Amersfoort.

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou en heel Nederland geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december draaien 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen 24 uur per dag verzoekplaten voor geld vanuit het Glazen Huis in Amersfoort. Dit zodat Het Vergeten Kind hun belangrijke werk nog beter kan doen en licht kan brengen in het leven van 100.000 vergeten kinderen.

School of Hits doet dit jaar mee met haar eigen actie! Wij geven woensdag 21 december namelijk de hele dag DJ workshops. Dus wil jij ook jouw steentje bijdragen aan stichting het vergeten kind én tegelijkertijd leren hoe je een (betere) DJ kan zijn? Kom dan langs, doneer en voor dat je het weet sta jij aan de knoppen te draaien!

Ga voor meer informatie, en om te doneren naar onze ACTIEPAGINA

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 School of Hits

Thema door Anders Norén