School of Hits

School of Hits | DJ / Producer Privéles

Nieuwe leraar: Jord Rupp

Nieuwe Leraar: Jord Rupp (Jordan Oliver)

Nieuwe leraar: Jord Rupp

Een nieuw jaar, een nieuwe leraar erbij! Jord Rupp is net afgestudeerd van de Herman Brood academie en komt lesgeven als DJ- en als Producer leraar bij School of Hits. Speciaal om hem op weg te helpen om zijn eigen groep leerlingen op te bouwen zijn de proeflessen in februari 2022 daarom helemaal gratis. Normaal moet je namelijk wél betalen als je toch besluit geen lessen af te nemen (gebeurt bijna nooit 😉 ).

Jord zijn artiestennaam is Jordan Oliver. (check zijn soundcloud) Onder die naam heeft hij al verschillende nummers uitgebracht bij muzieklabels zoals Spinning Records. Een van zijn nummers heeft zelfs meer dan een miljoen streams op Spotify. Houd deze naam in de gaten want dit is pas het begin!

Jord heeft professionele ervaring met FL studio, Logic Pro X én Ableton Live. Hij draait als DJ al jaren op alle soorten sets en controllers van Pioneer. De stijl die hij als Jordan Oliver produceert is maar één van zijn genres. Jord is namelijk van alle markten thuis. Van deze DJ/Producer kan je heel veel leren.

Zou jij graag les willen hebben van Jord? Neem dan contact met ons op!

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 School of Hits

Thema door Anders Norén