School of Hits

School of Hits | DJ / Producer Privéles

Nieuwe Locatie in Bussum

Het is zover. Ik ben ontzettend trots jullie voortaan te mogen uitnodigen op mijn eigen locatie op de Torenlaan 5 in Bussum!

Ik speelde al lang met het idee om School of Hits te gaan uitbreiden. Er is immers veel vraag naar Producer- en DJ les en ik wilde ook graag mijn eigen locatie starten. Na veel zoeken heb ik een perfecte locatie gevonden. Mooi ruim en licht, goed bereikbaar en zonder directe buren waardoor de overlast ook binnen de perken blijft. Perfect dus!

DJ apparatuur van Pioneer bij School of Hits
Nieuwe DJ apparatuur bij School of Hits

Niet alleen de locatie is veranderd. Er is ook nieuwe apparatuur bijgekomen zoals een XDJ-RR, een nieuwe versterker en een 88 toetsen stage piano. Alles is opnieuw aangesloten en gecheckt voor een frisse start op de Torenlaan 5 in Bussum! Ben jij ook op zoek naar leuke DJ- of Producer lessen? Kom eens langs op de Torenlaan. Als je zeker wilt weten dat ik er ben bel dan even van tevoren.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 School of Hits

Thema door Anders Norén