School of Hits

DJ / Producer Privéles

Nieuw! Dj les van Wiebe

Goed nieuws! School of Hits heeft er sinds kort een zeer ervaren en getalenteerde DJ leraar bij: Wiebe de Vries! Wiebe geeft op de maandag middag en avond les aan alle leeftijden. Zowel ervaren als beginnende DJ’s kunnen bij hem terecht voor zeer waardevolle tips en tricks van het DJ vak.

DJ met internationale ervaring

Wiebe is begonnen met draaien bij Dansen bij Jansen in Amsterdam, waar hij resident DJ was. Al snel breidde zijn netwerk zich uit en draaide hij in clubs in heel Amsterdam en ver daar buiten. Wiebe begon daar naast ook zelf feesten te organiseren Naast de clubavonden en zijn eigen feesten heeft hij veel gedraaid op outdoor evenementen zoals MysterylandPleasure IslandDance ValleySneakerz etc. Hij heeft gedraaid met grote namen uit de DJ-scene zoals David Guetta, Afrojack, Bob Sinclair, Laidback luke, Sidney Samson, Erik E, Roog, Hardwell, Fedde le Grand, Jean en vele anderen.

Vanuit zijn rol als DJ op evenementen van Tommy Hilfiger is Wiebe uitgegroeid tot de Instore Music Director voor Tommy Hilfiger winkels wereldwijd. Daarnaast draait hij op evenementen in binnen- en buitenland. In alle stijlen en altijd met positieve energie!

Wat leer je in de DJ les van Wiebe?

DJ les in Bussum van Wiebe op Pioneer DJ apparatuur, DJ controllers.
Ook Joost kan nog veel leren van Wiebe.

In de DJ les van Wiebe leer je als beginner bijvoorbeeld:

  • Alle functies van de controller
  • Beatmatchen
  • Cue zetten en Sync’en
  • Mixen met EQ

Als gevorderde DJ kan je van Wiebe leren:

  • Draaien zonder sync en quantize
  • Draaien zonder crossfader
  • Werken met Effecten
  • Playlist opbouw – track management

Wil jij graag leren draaien van Wiebe? Neem dan nu contact op met School of Hits! Je kan altijd beginnen met een vrijblijvende proefles. Als je het al zeker weet kan je je ook direct inschrijven, ook dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Tot snel bij School of Hits in Bussum.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 School of Hits

Thema door Anders Norén